Syventävä vaihe

Meillä suoritat Syventävän vaiheen helposti ja edullisesti – Arviointiajo + Ratapäivä!

Katso toimipisteemme

Syventävän vaiheen kurssi

2 ajotuntia, 1 henkilökohtainen palauteteoriatunti, 2 tuntia rataharjoittelua, 3 tuntia teoriaopetusta

Hinta: 377 euroa (hintaan sisältyy valmiiksi myös pakollinen ratamaksu 97€)

Kurssi alkaa arviointiajolla, joka sovitaan suoraan opettajan kanssa, kurssille ilmoittautumisen jälkeen. Arviointiajo ajetaan autokoulun autolla ja sitä varten kannattaa varata reilu 2 tuntia aikaa.

Arviointiajon lisäksi, kurssiin sisältyy ratapäivä. Ratapäivä alkaa aina autokoululta (ellei toisin ole ilmoitettu) klo 09:00 ja päättyy ajoharjoitteluradalle klo 15:00.

Rata-ajoon tarvitset omaa autoa, mutta jos Sinulla ei ole omaa autoa käytössä rataopetusta varten, autokoululta on mahdollisuus vuokrata auto hintaan 75€ / 2 h (rata-ajon kesto 2 tuntia). Ratapäivän aikana suoritetaan myös kurssiin kuuluvat teoriatunnit.

Jos haluat suorittaa kurssin toisessa toimipisteessä (muualla kuin Helsingin pisteessä), niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelustamme saat ohjeet kurssin suorittamiseen.

Syventävän vaiheen opetukseen voit osallistua aikaisintaan 3 kuukauden kuluttua ajokokeen suorittamisesta, mutta kuitenkin viimeistään 2 vuoden kuluessa ajokortin saamisesta (myös harjoitteluvaihe tulee olla ensin suoritettuna).

Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua jatkuvasti kurssin edetessä, jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää mieleen autokouluun liittyen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!