Harjoitteluvaihe

Harjoitteluvaiheen kurssit alkavat viikoittain. Teoriatunnin voit suorittaa pääkoulullamme Meilahdessa tai vaihtoehtoisesti tunnin voi suorittaa myös etänä virtuaaliluokassa. Ajotunnit ajetaan kotiasi lähimpänä olevan toimipisteemme alueella.

Katso toimipisteemme

Harjoitteluvaiheen palautejakso
1 teoriatunti, 2 ajotuntia

Hinta: 177 euroa

Teoriatunnin voit halutessasi suorittaa pääkoululla Meilahdessa tai vaihtoehtoisesti tunnin voi suorittaa myös etänä virtuaaliluokassa ja ajotunnit ajetaan kotiasi lähimpänä olevan toimipisteemme alueella. Ilmoittautuessasi kurssille, voit heti ilmoittaa ”Lisätiedot” -kohdassa toimipisteesi, tällöin saat heti vahvistusviestissä ohjeet teoriatunnin suorittamista varten.

Teoriatunti järjestetään pääkoululla Meilahdessa aina torstaisin klo 17:00 ja etänä virtuaaliluokassa tiistaisin klo 16:00.

Harjoitteluvaihe suositellaan suoritettavaksi 1 – 3 kuukauden kuluttua siitä, kun ajokortin olet saanut, mutta kuitenkin viimeistään 2 vuoden kuluessa ajokortin saamisesta.

Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua jatkuvasti kurssin edetessä, jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää mieleen autokouluun liittyen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!