B-Kurssi (Automaatilla) + Lisäharjoittelu mahdollisuus

Haluatko saada ajokortin mahdollisimman edullisesti ja nopeasti?
Automaattivaihteistolla varustettujen henkilöautojen suosio on lisääntynyt parin viimeisen vuoden aikana hurjaa vauhtia!

Ilmoittaudu kurssille

Suorita ajokortti automaattivaihteisella autolla!

Suorita B-Kurssi automaattivaihteisella autolla.
Automaattivaihteisella autolla on alkuun huomattavasti helpompi lähteä liikenteeseen ajamista harjoittelemaan, verrattuna siihen, että tarvitsisi alkuun liikaa keskittyä pelkästään vaihteidenvaihtamiseen (ja auton liikkeelle saamiseen).

Kun oppilas pystyy heti alusta keskittymään täysillä itse ajamiseen sekä liikenteeseen, pääsee hän paljon todennäköisemmin myös ajokokeesta läpi heti ensimmäisellä yrittämällä, säästäen näin rahaa.

Lisäharjoittele nyt maksutta!

Kun suoritat B-kurssin automaattivaihteisella autolla, saat harjoitella normaalin opetuksen LISÄKSI MAKSUTTA ajosimulaattorillamme auton käsittelyä, ajamista taajamassa ja taajaman ulkopuolella niin paljon kuin haluat! Voit siis lisäharjoitella ajamista ennen varsinaisia ajotunteja, kartuttaa kokemusta ajotuntien välissä ja/tai treenata vielä juuri ennen ajokoetta.

Etu on valtava, koska minimiopetusmäärä ei kaikille riitä. Maksuton lisäharjoitteluetu on voimassa kaksi kuukautta kurssin aloituspäivästä. Ajosimulaattoriin ajat varataan suoraan asiakaspalvelun kautta, aikoja on pääsääntöisesti saatavilla arkisin klo 12-18, mutta myös muita aikoja voi asiakaspalvelusta kysellä!

 

B-kurssi, Automaatilla

Teoriatunnit Meilahdessa tai etänä virtuaaliluokassa.

 • Lisäharjoittelu mahdollisuus!
 • Perusopetus B-luokan ajokorttia varten (kuljettajantutkintoon pääsemiseen edellytetty minimiopetus)
 • Teoriaopetus 19 tuntia (á 45 min)
 • Ajo-opetus 17 tuntia (á 50 min)
 • Perusvaiheen ratamaksu 70€
 • Pimeällä ajamisen ajo-opetus (simulaattori) 100€
 • Auton käyttö kuljettajantutkinnossa (á 1 kerta)

Kokonaishinta 1 377 €

Ilmoittaudu kurssille!

Suorita teoriatunnit juuri silloin kuin sinulle sopii!

B-Kurssin teoriatunnit suoritetaan pääkoulullamme Meilahdessa tai etänä virtuaaliluokassa. Teoriatunnit suoritat siis helposti juuri siellä missä haluat ja sinulle sopivaan aikaan. Helppoa!

Kurssin opetusmaksuun eivät sisälly:

 • Ajokorttilupahakemus 40 € (maksu Ajovarma Oy:lle)
 • Kuljettajantutkintomaksut yhteensä 96 € (maksu Ajovarma Oy:lle)
 • Lääkärintodistus tai nuorison terveystodistus (ajolupahakemuksen liitteeksi)
 • Valokuvat 2 passikuvaa (ajolupahakemuksen liitteeksi)
 • Muut kulut * (Esim. Lisäopetus (yksittäisten lisäajotuntien hinta on 68€ / ajotunti) tai auton käyttö yhtä useammassa kuljettajantutkinnossa.)

*Ei arvioitavissa etukäteen.

Vaatimukset kuljettajatutkintoon pääsemiseksi muuttuvat 1.7.2018. Jos asiakkaalta vaaditaan muutoksen jälkeen lisäopetusta kuljettajatutkintoon pääsemiseksi, se ei sisälly nykyiseen voimassa olevaan hinnastoon.

Laskutus tapahtuu opetuksen etenemisen mukaan, katso myös uusi osamaksumahdollisuus, voit itse valita kuukausierän suuruuden.

Kun suoritat B-kurssin (Henkilöautokurssin) automaattivaihteisella autolla, tulee ajokorttiisi lisämerkintä, että saat jatkossa ajaa ainoastaan automaattivaihteisia autoja. Tämä lisäehto on kuitenkin helppo saada pois – suorittamalla myöhemmin uusi ajokoe manuaalivaihteisella autolla, ilman pakollista lisäopetusta.

Suorita siis B-kurssi automaattivaihteisella autolla, minimiopetusmäärällä – harjoittele ajamista rauhassa ja tule halutessasi myöhemmin meidän kanssa uusi ajokoe manuaalivaihteisella autolla suorittamaan!

Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua jatkuvasti kurssin edetessä, jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää mieleen autokouluun liittyen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!